Followers

Saturday, September 12, 2009

Kad Raya

Assalamualaikum... lebih kurang dah 3 minggu umat Islam berpuasa. Haiyohh!!! asek kira hari jek aku ni kan... Nak buat mcm mana, rindu umah punya pasal...ngiahaha!!! aku tau, ramai lagi student luar negara sana yang tak balik, sedangkan aku pulak duk dlm Malaysia pun nak balik bagai nak rak!! Over bukan??? Yeppp!!! aku mmg over sehhh!!! Sapa tak over nak balik??? bukan aku okeyhhh!!! Apa2 je la...yg penting, tak lama lagi nak balik...yea..yea *sooka...sookaaa*

Okeh, bukak jek blog pagi ni..teros dapat kad raya... Kat fesbuk & frenster pun dah ramai yg bagi... tima kasih kepada sesiapa yg masih sudi nak bagi kat aku *free, mau ko tak bagi* kalo pos, tahun ni aku mmg tak buat...hehe~~~ bajet tak lepas lak tahun ni nak ber kad raya segala. SMS jek la ek kawan2 semua ^_^


Thank to Wan Hazel aka Kedondong
(Selamat Hari Raya AidilFitri)
-mohon maaf mun ada terkasar bahasa-

Aku nak buat kad cenggini mmg aku tak reti. Apapun, kepada semua umat Islam yg berposa, berposa la ekkk... tinggal bbrp hari lagi nak posa... kalo nak posa selain bulan ramadhan tu, kompem sstengah org ade liat sikit nak posa kan...hehe~~ *pengalaman mendewasakan diri yea kawan2* haha~~~


.: Have A Nice Day :.

4 comments:

khairul onggon said...

yerrr.... nya dah dpt kad raya...

yarn said...

to khairul onggon
dapat dah bro...sigek tok jak mek dapat raya tok...wakaka...

*wink wink* said...

ne kad rayo kmk?

yarn said...

to seripah
dueehhhh!!! mintak kad rayo miak tuk ehhh...sikdo kad kohhh...bajet sik lepas...nak sms rayo ngan ktk, kmk sikdo no.fon ktk...antik ktk atang ngabang gmh jak la ohhh...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin