Followers

Thursday, November 19, 2009

Utk mereka-mereka yang sentiasa bertakhta di hati ini... ^_^

Macam mana rasanya kalau ada individu yg satu tempat kerja dgn anda contact anda semula...?? bukan sekali dua, tp kerap...hehe~~~ Rasa rindu dengan kalian di sana. Huhu...dulu tension gila dgn life mcm tu... mcm tu yg mcm mana tu? Kerja 'superbiso' ni bukan mudah dan senang...semua org tahu kan... no need to 'elebret' lebey2 lor kannn... mcm2 perangai manusia jugak la kena layan...

Bukan tak contact langsung pun ngn diorang, tp kesibukan sentiasa berada di tahap teratas... Kakak admin dan sorang lagi yg aku panggei akak yg keja kat situ salu gak contact aku tanya itu ini jugak pasal keja2 yg sblm ni aku wat (since org yg ganti aku baru start keja minggu lepas 9hb Nov), so dalam tempoh masa tak ada pengganti aku, kakak ni la yg sedikit sebanyak ambik tau/tolong ex department aku...

Happy jugak bila ada staff sana yg sentiasa ingat aku kat sini... dok ngiyau2 gak mintak aku balik keja sana. Tp sekali dah ke depan, takkan nak patah balik kan... bukan keja dulu tak bes ke apa, tp mungkin ini la dinamakan rezeki daripada yg di atas tu... walaupun hakikatnya dugaan kali ini lebih besar, berat dan mencabar minda dan fizikal berbanding dgn keja sebelum ni... Aku sentiasa rindu kan korang semua... Kakak admin & my fwen yg banyak bagi semangat, dorongan dan tunjuk ajar sepanjang aku keja di sana... semua pekerja aku, walaupun kalian jauh lebih berusia dan lebih berpengalaman daripada aku, terima kasih aku ucapkan kerana dapat bekerjasama dgn kalian sekalipun dalam tempoh masa yg singkat. Apa pun pengalaman lepas yg aku anggap adalah terburuk dlm hidup aku, kini aku sedar lebih byk kenangan manis yg boleh diingat berbanding pahit sepanjang bekerja dengan kalian...

Pengalaman yg dikumpul tetap kekal bersemadi di hati ini... Cuma sedikit terkilan tak menyempat nak bergambar dengan kalian semua... Maklumlah, keja pun 6 bulan sajork kat situ... Tak sempat nak buat sebarang aktiviti apa pun... dgr2 diorang start bizi buat preparation utk family day... ^_^ aku tumpang gembira utk kalian.... (psssttt...ai oso dapat habuans gak nokksss...ofkos my kakak admin & my fwen yg sentiasa ingat aku kat sini...) haha~~~ heaven...~~~ Pastu mcm aku cakap td, utk all my greatest staf eva, dgr2 dah dapat bos baru...hehe~~~ oso pmpuan, tp still i'm still da yougest one among others sblm2 ni... (ngiahaha~~~ --> evil laugh okeyhh!). Harap2 kalian boleh serasi dan bekerjasama baik dgn beliau... (sudah2 la ngiyau suh aku keja balik sana k...bukan aku tak sudi, tp ini sudah ketentuan yg kat atas tu....cari bos yg lebih baik utk korang dan jd kan yg terbaik utk aku sendiri...) hehe~~~

Semoga kalian terus happy...kerja dgn lebih baik...dan tak lupa terus tingkatkan kualiti kerja... Jgn dok go to snake okeyhhhh...~~~ (haha...~~ nak tergelak baca entry lama2 aku dulu...ms aku masih menjadi seorang pekerja...ngeh3x)




Nota palaktut:

.: Tajuk entry yg sangat sesuai okeyhh... mcm surat centa utk suma staff aku sajork... wakakaka~~~ apo2 sajork la...yg pazti, aku terasa sangat ingin mau ke opis lama ku... melawat warga opis sana yg sangat happening dan tak abes2 ngan masalah negara....hahahaha~~~ BES OF LUCK OLS!!! :.

3 comments:

Faizal n Fashitah said...

superbiso ya pa benda? Ermm mun Fabuloso tek tauk laa juak mek.. :|

khairul onggon said...

ya masudnya ktk fofuler di kalangan kwn dan lawan yerrr.. sidak suka ngan ktk lah ya... ktk nang sesuai jadi sup0fabulaso :)

yarn said...

+Faizal n Mashitah+
adehhh...ktk tek bg odio...maca nama tek sik kenal mek...dah nangga gbr...yerrrr...ok2...hehehe~~~

superbiso is supervisor...ngkah fabuloso pun ok juak...merangkap sebuah pertubuhan kelab cuci negara...ngeh3x

+Khairul Onggon+
errkkk...fofuler d kalangan LAWAN la ya la mek takut...huhuhuhu...

nektok sikdapat mok jd sup0 agik...fabuloso? ermmm...kelak2 la...kui3x

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin