Followers

Thursday, March 11, 2010

black forest poreba loba tapi tetap takleh celen kek lapis sarawak air tangan bonda aku... ;P

Walaupun memegang statuz sigu sesi petang, tp aher2 ni aku rasa mcm sigu sesi pagi pulak...hari-hari g solah mcm sigu pagi...balik maintain ikut masa balik sesi petang? so, ada sapa2 keysah tak? huhuhu...






Seharian kat solah, aku pun ada satu claz jek tu pun 3 laz period...dah la balik awal mcm tak balik awal pun...rugi masa cut PNP aku sajork. Boring2 nunggu masa claz n masa balek, aku pun snap2 lor gamba barang dua....wakakaka~~~


Sambung balik pasal nafsu serakah makan aku mendadak tahap robakkk, tiba2 datang lak orang jual kek dan makanan yg sewaktu dgn nya...aku apa lagi! terossss lari bajet!!!


aku terkam black forest sejibik
pastu terkam roti sardin goreng 2 paket
mau tak mabok mangkok hayyun?


fine...bab makan jangan berkira ya noks...
erkkkk..???
haha~~~





ni la jadahnya bila kepala biol banyak tension, mud nak makan semakin menggilos set*nzzz...wohohoho... hambekkkk!!! black forest sejibik!!! favoretteeee tuhhh..!!!





Ahaaa...nak seketui?
jamu mata jek sudehhhh!!!







Berbaloi2 RM13

sodapsss!!
3 slices ai ngap yuuuu!!!
tamak halobaaa gitusss!

2 comments:

Faizal n Fashitah said...

Mek cukup eran kenak ompuan suka dak kek2 n cekelet2 tok hoh? :|

yarn said...

FAIZAL n FASHITAH
hihihi...entahlah...perasaan suka ya otomatik...coba try tez ktk tanyak ngan kak fashitah...nya ada jawapan kali...(beliau suka coklet juak ka?? :D)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin