Followers

Saturday, June 26, 2010

sim pack baru...??!!!

Assalamualaikum wbt


semalam adalah misi mengemaskan cd yg bersepah kat tilam aku
wakaka
tiap2 malam layan fb sambil nonton cita korea, tak pun cita jepun. paling tidak pun cita cina...
ekceli, semua cd "origanally burn from my fwen/adik kawan dan yg sewaktu dgn nya"
wakakaka...

mana mampu nak beli yg ori kat kedai tu noks...
lagi2 external h/disk rosak, terpaksa kembali ke tradisi tradisional asli menggunakan khidmat dvd...


ok, fine
masa kemas2 cd tu
nak d jadikan cerita
terjumpa smthg...


mcm gini la ghoper nye katalog dvd aku
(for personal use only ok...dan semua ni tak ada yg kaler kuning biru dan sebagainya...)
wakakaka





gempak je lebih sbnr nya..
bukan apa pun


nih, aku terjumpa benda alah ni jekkkk




Pack simkad baru!!!

see...see...
siap circle kaler kuning lagi


semangat nah aku nak tukar no.baru bila nengok pack sim nih
tp bila aku pusing belakang


tadaaa!!!


expired nokksss...!!
(ado kat petak ijo tu)

ekceli, dulu aku ni jenis suka tuka nombor...
org cakap suka tuka nombor ni jenis yg tak setia
gitu?

-->> ntah...tataw

tahap kesetiaan aku tak pernah d uji lagi setakat ni
wakaka~~~

dan dulu jugak, sblm dan semasa belaja 3 tahun kat uni, aku mmg tak layan ah maxis/hotlink nih
mahal konon nye
plus
org kampung mcm aku ni duduk kawasan yg tak ada line maxis
wakaka
(konon nye la...)


dulu i "cinta" amat sama DIGI kok....
sedap nau org kutuk aku masa tu coz pakai DIGI segala
as long as DIGI murah n jarang ada masalah
haruslah aku setia ngan DIGI masa tu
nak call out pun sonang plus murrr...


tp bila abes belajo jek
tahap kesetiaan ngan DIGI teruji
terus mak curangggggggggg
tuntutan kerja memerlukan org biru, nak kontek kawan2 lak memerlukan org merah

chiz cake bukan?
wakaka~~~

sekarang ni, kalo nak cakap line mana yg murah
semua sama je
pandai2 la fikir nak guna henpon ke tak
ahahaha~~~

sementelaah menuggu panggilan kejo
haruslah sekarang ni
henpon amat berguna
tak boleh nak curang segala
pasal org biru digunakan utk segala urusan rasmi gitu
ngeh3x


maafkan saya org kuning
erkkkk

ahahaa~~~


wassalam

2 comments:

Kenny De said...

sama lah kta tuk dolok..bukan main gik dgn DIGI..tpi bila dh line sik brapa di sesetengah tmpt alu beralih arah ke mana yg lebih produktif..hehe

yarn said...

KENNY DE:
haha~~~ itok mek ngenang dirik dolok. bukan main gik setia dgn DIGI. puas dah kenak anok org endon tegal makei line digi. tp apa ku dulik...bukan daknya mayar topup kmk...ahahaha...as long as digi murrr masa ya, haruslah kmk makei digi...agagaga ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin