Followers

Thursday, July 1, 2010

1 Julai 2010 sesi berkenang-kenang...(entry emosi, sila abaikan) sekali sekala buat tajuk panjang2 pun bes jugak...

Assalamualaikum wbt


1 Julai 2009
yerrr...tarikh keramat tu uols

memulakan kehidupan baru
tak boleh toleh belakang lagi
status sebagai seorang pekerja?
tamat sudeh d situ
ehek

bermula episod baru
perjalanan cik yarn
=)

bukan senang nak buat keputusan merantau lagi sekali
otak dah beku + tepu
kena bukak balek buku2
duduk exam yg terkadang buat aku "senget"


tadaaaa...





touch
klik
agagaga

dah jadi pelajar semula
setelah puas diterengak, dianok dan dimarahi oleh bunda saya
ahernya saya ridhoo
hihihi...
kat uni ni
ada 5 subjek/program yg dikendalikan
ada la lebih kurang dua ratus tujuh puluh lebih
jumlah pelajar yg mendaftar kat sini


(nota atas ni salah satu subjek killer utk sem 2)


neway banyak nau onak duri nak skor subjek ni
wallahualam
hanya aku dan Dia yg tahu
Alhamdulillah, berbaloi nah ngan dugaan yg ditempuhi
skor berapa tek? paham2 uols lorrrr...
agagaga~~~


maka bermulalah pengembaraan cik yarn
hermmm...mentelaah, belajo dan belajo
kenangan tol
malam2 buat nota segala
konon study
padahal dalam kelas
aku mcm hampeh
terhangguk2 nahan ngantok




gambar kat atas ni pulak subjek fevret
(^_^)v
still, subjek utk sem 2 jugak yg aku hylite kat sini
alhamdulillah dapat skor baek punye utk sbjek ni


ekceli
subjek utk sem 1 aku tak berapa nak catch up sangat
result pun ala kadar je la jawab nya
sem 1 adalah sem yg agak2 TAF bagi aku
pressure sangat tak ada la jugak
kalau nak d bandingkan dgn pressure ms sem 2

lagipun masa sem 1 study utk final pun mmg sangat2 pasif
tertonggeng sana
tertonggeng sini
sakit kepala kena hafal fakta
(otak aku ni lemb*p sket)
hihihi


dan utk kesekian kali nya masa sem 2
aku buat study grup dgn kawan2
teknik belaja seumur idup aku tak penah aplikasikan
yarabi...
Tuhan je tau betapa bersyukur nya aku
dapat grup study yg mcm diorang


Mina
Kak sue
izzah
kak yana
kak shafiqah
kak miem
jah
along
leanna

"terima kasih buat kalian"



tadaaaaa



gambar kat atas ni
menu malam terakhir kitorang study grup rasanya
bes sangat2
happening
walaupun saat aher, kepala ni dah rase biol
tp tetap bes
agagaga



tamat kisah exam, belaja, tension segala
masuk pulak alam latihan mengajar



mcm gini la ghoper nye buku rekod persediaan mengaja nyerrr
sekarang ni elok je atas almari aku sebelah ni
(hihihi)
rosak + punah dah
tebal dohhh!!!


sblm menjalani latihan mengajar d sekolah
dan menamatkan sesi pembelajaran di uni
kursus BIG telah dijalankan dengan jayanya
di Lake Bris Resort
rasanya itu adalah aktiviti terakhir kami berkumpul beramai-ramai
kerjasama dan sikap positif waima negatif
semua ada
but
i juz love u olssss...!!!

here sum pics to share
momen yg takkan dapat luput dari ingatan
setahun yang lalu




(rindu mau outing bersama kalian lagi)


(1 Malaysia gitu)
malay, iban & chinese
ketiga2 nya asal dari sarawak
masa ni kenangan main bowling
my 1st time eva
mak tak penah pegang bola bowling tu noksss
agagaga
tak masuk sini, tak merasa la nak join aktiviti cenggini





I MISS U GURLS!!!

bab snap gambo
mereka ini adalah champion
(jangan marah cik mai)
wakaka





tamat sudah pembelajaran di sini


bermula pulak episod baru
sekali lagi dalam hidup cik yarn


wat a life

kenangan di sana
bila d ingat kembali
banyak sangat pahit manis
rasanya cukup la kot kenangan tu semua
tak salah utk dikenang semula
tp biarlah kenangan yang manis
yg pahit2 tu...sakit oh!

1 Julai 2010

harap2 lepas ni semua perkara akan jd lebih baik dari tahun sebelumnya
insyaAllah

Ya Tuhan
TERIMA KASIH ATAZ JALAN HIDUP


wassalam

3 comments:

Kenny De said...

all the best in watchu do sis :) ..bkn senang mok belaja baru gik mun dh lama kerja :( tapi apa2 pun.. all the best for u :) smile-smile

yarn said...

KENNY DE
1st sekali, thanx coz sudi maca cerita sik bes kmk ya...ayat tonggeng longgeng...agagaga

2nd, thanx fo ur wish. nang mena, bukan senang mok belaja baru gik. tp ya la tek, org madah proses pembelajaran kita as a human tok nang sik sekda penghujung. even dh abis belaja sek.menengah, uni kakya ke alam pekerjaan pun learning process tetap bjalan. hehe~~~

all the bes fo u too ;)

Kenny De said...

sampai ke tua kita tuk belaja sis..hehe.. sik kira apa jak bidang..semua nya belaja plus everyday kita belaja dari kesilapan :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin