Followers

Sunday, February 8, 2009

selesai!!!

Aku ambik masa yg agak lama sama ada nk jawab ke tak tag2 yg telah dihadiahkan khas utk aku. atas bbrp sbb yg praktikal dan juga bbrp alasan lain, ahernya aku buat kptsn utk jawab tag kali ini walaupun aku pernah memberi amaran sekeras sauh kapal titanic. tp aku tak sanggup nk kecewakan hati blogger2 yg sudi menghadiahkan tag2 utk aku ni. actually ada 3 org yg hadiahkan tag kat aku iaitu Bro Onggon, En. Macha dan yg ketiga ni aku tak hengat siapa. tlg la ingatkan balik kat aku. kpd individu yg telah menghadiahkan tag tersebut kpd aku, maaf... bukan sengaja lupa, tp tu la...dah nama pun utang, aku lupa pulak siapa yg tag aku. kat sini aku jawab la dua2 tag tu sekali gus eh.

TAG YG TELAH DIKURNIAKAN OLEH
BRO ONGGON

1. I am... Y.A.R.N.



2. I really want to go to... J.A.P.A.N.



3. My favourite place... PULAU REDANG



4. My favourite things... DONNO-so my answer is blank



5. My favourite drinks... TEH 'C' PENG



6. My favourite food... LAKSA SARAWAK



7. My favourite colour... G.R.E.E.N.



8. I live in... S.A.R.A.T.O.K



9. I was born in... S.A.R.A.T.O.K SARAWAK



10. School, college, uni I attended...

+SK Abg. Abd. Rahman+
+SMK BM Saratok+
+Universiti Malaysia Terengganu
+



11. My favourite story...

+Thanks for the memories+
+semua karya Damya Hanna+




12. This is my hobby... Layan mjlh U.J.A.N.G.



13. and I definitely dream for... C905!!!



14. Mangsa tag seterusnya:

i) EN. MACHA
ii) EN. MACHA
iii) EN. MACHA
iv) EN. MACHA
v) EN. MACHA


no excuses utk mangsa tag yg telah d sebut d atas walaupun anda pernah menjawab tag spt ini sblm tp itu bukanlah tag yg saya hadiahkan sblm ini. terima kasih.



TAG YG TELAH DIKURNIAKAN OLEH
ENCE' MACHA

Complete the sentences:

1. My ex-boifren ~ erk...

2. i am listening to ~ gagap by stacy on Era FM

3. mayB i shud ~ find another job --> mayB

4. i like learning ~ how to be a good leader & how to be the best kalis maki

5. my best friend(s) ~ my mum

6. i don't understand ~ knp ada manusia tak reti nk bersyukur...??? y??!!!

7. i lost ~ my life (en. macha, pinjam jawapan anda)

8. many people said ~ life meaningless without true love --> itu people said...not me okey!

9. i am living in a place called ~ saratok lorrr...apa lagi...

10. the meaning of my name ~ yarn --> benang! wakaka...my true name, ntah...aku pun x tahu

11. love is ~ harus dikongsi, dari dua jiwa, utk satu getaran (aku dpt dr cerita tv3 td --> sblm menutup mata - ayu raudhah & ako mustapha)

12. the meaning of "forever" ~ viva? haha~~~ mystic and mysterious...

13. i will try ~ to find my real soul (haha~~~ plastik!!!)

14. my handphone ~ nokia 6288

15. i am very annoyed ~ every monday to thursday!

16. whenever i wake up from sleep ~ tgk jam, ah mandi skrg!!!

17. party is ~ nothing

18. the cutest animal(s) ~ donno

19. the best age ~ 17...i jz love this age... akulah segala2nya!!! hohoho!!!

20. i felt tension today ~ kerana tpaksa lunaskan utang tag yg byk & pjg berjela

21. tonight i will try ~ setel my utang --> tag

22. when i look at myself in the mirror this morning ~ nothings change~~~ ya Allah, rambut aku!

23. shopping mall ~ mydin mall --> boleh tak?

24. fast food are usually ~ the 1st place than others!

25. i am tagging ~ bro onggon, teazarra, bro kamil, syfazidawaty, bro audio, wan hazel, neny, anne, faDLi, al-hussaini, supermama, zatil, wan_hazel, su_iJamm & Azura Chan

Fuhhhh...alhamdulillah...
abis juak ahernya...
time to sleep...!!!
take care evelibuddy!!!

7 comments:

khairul onggon said...

Wahh... ahernya berjaya juak ktk meloloskan dirik dari along.. ahaks... :)

yarn said...

+Khairul onggon+
hahahahaha~~~
ada sigek gik bro, tp kmk sik ingat sapa menganugerahkan tag ya utk kmk...

i have to setel my utang b4 dis monday...fuhh, bukan apa...dah keja, sik kaber kmk mok hapdet...

neway bro, boh ktk eksen sik nangga sapa d tag kmk sia k...hoho...tdo gik bro...

macha_sezs said...

wehhh.aku da buat la...sama!!

lalalaa~~~

yarn said...

+macha_sezs+
tau, ko dah buat. tp buat lagi sekali...wakakakaka...~~~

al-hussaini said...

dah siap dijawab dah tag diberik ktk tek..huhu...

yarn said...

tq2...ktk sgt sporting...hi3x ^_^

Azura Chan said...

Yah.. kenak juak kmk tek.. ehehehe..
Okai.. mek jawab.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin