Followers

Saturday, May 2, 2009

ada apa dgn k770i?

Nak info/tips menarik dan berguna? hehe...maaf, blog aku ni ada info2 kosong sajork. Kata dunia yarnnnn... ;P. Memandangkan hari ni hari pekerja, maka nya saya tidak bekerja di ofis yg sengal itu (tp bawak fail bertimbun balik umah...boleh dianggap cuti gak ke?) hihi... so, bila tak kerja, keluar dgn mummy la kompem nyaaa... Erm, masa singgah "soping", segan la pulak nak snap gbr.. pastu singgah kedai makan, tgn ni mula la gatal2 tekan2 kiped Encik k770i ni

|
|
|
\/





Ahernyaaaa....

+
+
+
+








Ni pulak gambar masa aku singgah umah mak cik aku...
+
+
+


Sebenarnya, tak ada apa2 pun yg aku nak tonjolkan. cuma aku rasa gambar2 kat atas tu mcm cantek je. hehe...


yang ni pulak gbr yg paling aku tak suka...mcm2 posisi cahaya dah aku cuba, tp still kualiti gambar ni mmg sangat hampehhh. nang adooo!!!





(erm...tang padah jak ndak handei snap gbr hacakkk...!!! hehe)


Ok, berbalik kepada tajuk asal entry ni. aku tak ada jawapan bertaip kat sini. Sila lihat hasil yg aku snap tu, lepas tu nilaikan lah sendiri. hehe...
(maaf, introduction wengg..wengg..sket)


^_^




PEACE NO WAR BEBEH!


17 comments:

f.i.e.z.a said...

kmk dlok makei k770i.x sampei sethn dah rusak pa tegal meli kat kedei penipu.hahha..
tp pics nang kacak la. :)

yarn said...

+f.i.e.z.a+
kedei penipu? harus ktk repot pulishhh... *ggrrrrr*

kacak nak ooo? setakat kamera hp kedak tok lagik kmk dah puas hati, apa gik mun nangga kualiti pic dr dslr...huhu... ;P *wenggg...wenggg...*

tehais said...

nampak menarik mkanan2 tu.tp teh ais taktau nama makanan tu.huhu

yarn said...

+tehais+
nama makanan tu, Nasi Goreng Pataya Ayam Salad. sangat sentap & nangess! Air dlm gelas tu, Teh C Peng Special...sama jugak, sangat2 sentap sehingga menanges-nangesss... ;P

p/s: minat tomok ehhhh??? hihi...

Kamil L said...

Yarn, yo air teh ndak? apo namo air teh yo tek? Makei gulo apong kan...nyaman eh..huhuhuhu.... aso nak carik gulo apong kat situk eh...esok nangga bah pian, niantauk ado urg putih juai gulo apong eh..hehe

hajiejump said...

erm..
(sambil ngurut2 janggut)

yarn said...

+Kamil L+
air yo namo eh Teh C Peng (ado nyeh spesel ataupun sik spesel. tp nak dlm gambar tuk, nak spesel mpun --> ndak hauk wak pamo bezo spesel ngan sik spesel tuk kah. gelas eh kali...hihi) ;P

p/s: ado bah pian wak ostrolia nun kah? hihi...

+hajiejump+
erm, pohai kah jie? ado masalah kah? cap hayam pun hayam la...huhu

Su iJamm said...

Nang pandei ktk nyenap gamba makanan. rispek mek. Tapi gamba nk mbakan jak lah.. lain mungkin kureng. Kenak kah o...??

khairul onggon said...

Yobbi.. ktk ada magic eh.. munlah mena kita boleh nukar hempon jadi makanan , nang kira terer tapi sik kaya2 sebab enpon mahal hehehehe...

yarn said...

+Su iJamm+
ktk tuk nang pandei ilak ngenjen kmk...lahkelolo ehhh...

awok la...awok la...kmk nang suko nyenep gbr mknn jak. baruk ado mud nak mukak blog. kamera hp tuk bagus k nyenep gbr nak makan jak, Su iJamm. ;P

+Khairul Onggon+
errrr...ni la dapat nak makei hp mahal2 bro, sekda duwetttt...bagus saving digunakan utk beli makanan, perut kenyang hati pun girang... wahhhh...!!!

kirana said...

Teh C peng, nang favourite Kirana. Asal gi makan kat luar jak mesti order teh c peng.

Waktu kmk pegi KL last year, cuba2 nanyak sidak kedei makan sia ada sik teh c peng, sik tauk daknya aik apa ya. Padu hal bila nanyak kawan kmk, nya mdah namanya teh 3 layer. Padu hal....

yarn said...

+kirana+
teh C peng sangat sodap bukan? hehehe...

hihi...mena kata ktk, mun ditanyak dgn org sinun mesti blur sidak apa teh C peng... (sila pangggg org itu...hahaha)

SyFazidawaty said...

kak yarn!best eh gamba makanan yo..kat cni yo kak yarn?

macha_sezs said...

eh.cane ko snap gamba nset sendiri??

@ gamba yang last tu
ade try main2 dgn setting x?
main2 dgn macro, scene, dan flash.

yg bnr,
k810i

:P

yarn said...

+SyFazidawaty+
nk mbakan yo boleh didapati di kedey cikgu Kas. sik kan pok2 saratok ndak ngelalo kedey yo...haihhh...

hihi...ado maso lak, banjo mek mam sio ahhh.. *wakaka*



+Macha_Sezs+
1. aku snap guna enpon lain lor... nak kena sebut nama empunya enpon tu gak ke?

2. inilah pblem utama henpon ni (diulangi henpon ni a.k.a. henpon aku --> taktau lak k770i org len). aku tuka setting ape pun, takde perubahan. tp enpon saya ORI tau... (walaupun en.macha tak tanya)

yg benar,
k770i

o/f: dilarang belagak, krn dikhuatiri nanti sifat riak itu timbul...lalalala~~~

Cik Angah said...

teh c peng!!

kmk mok juak (:

yarn said...

+Cik Angah+
jom, ktk banja mek teh C Peng!! ;P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin