Followers

Wednesday, July 22, 2009

Ntah aPa-aPa

Maaf, tak boleh nak sambung Final Stage utk entry Padang BesaQ tu. Hari ni mmg hari yg amat stress!!! Stress yg menggila. Kali ni bukan ngantok atau bizi dengan lecture... Tp kerana penangan Medical Check Up result aku sblm ni... Tak hengat ke aku penah masukkan dalam entry sblm ni? Tak hengat takpe, klik je kat sini --> MEDICAL CHECK UP

Ekceli bukan aku sorang je yg stress... Ada jugak budak lain yg stress tp tak menggila kot.. Kui3x... Si A ni siap cakap lagi, "aku risau kalau doktor tu tulis !@#$%^&*()(*&^^%$#?><, bila2 masa boleh kena tendang." Apa kejadah nya sampai ko kena takutkan aku macam tu sekali?? ishhh...ishhh... Tobat, tak nak dah sembang perkara tu ngan ko lagi. Bek aku sembang ngan Ketua Penyelaras... Setel semua! Thanks encik sbb bagi penjelasan yg saya harapkan dan bukan seperti yg budak tu harapkan... hehe...

Tp migrain tetap menyerang kepala aku yg dah setengah hari biol sebab tension fikirkan pasal result tu. Okehhh, enuff la dulu kot. Aku nak clearkan kepala yg tengah berdenyut nyanyi lagu ntah apa2... Olssss...time to sleep!!! Kui3x

Tata!!!
^_^

2 comments:

kcynodia said...

rilek rilek...

stress tu akan setel apabila semuanya setel dengan best

yarn said...

to kcynodia
thanks.. ;) dah check darah tadik. ada la turun sikit ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin