Followers

Thursday, July 16, 2009

Untuk Jadi Lebih Pandai, Kena Lebih Pokus???

Errr...tajuk entry ni, aku sendiri tak nak faham2kan. haha... Busan nyaaaa life mcm ni.. Busan dgn diri sendiri.. Pegi kelas asek ngantok sajorkkk.. aku naek muak dan mual dgn diri sendiri. Susah nya diri ni nak jadi student balik..

Walaupun baru masuk minggu kedua kat sini, assignment sangat berlambak. Siyes dohhh, tak tahu nak dahulukan yg mana satu. Cerita pasal dateline, tak payah lorrr... mmg every week kena submit then dapat lagi assignment baru. Kontinuwesli dan tak putus2. Aku tak sanggup dohhh!!! I need rest!!! So, gambar untuk hari ini adalah nota yg aku salin masa lecture tadi... Very the mengantok ohhh!!! tulisan tu sah2 mmg kantoi ngantoksss!!!





So, problem yg memerlukan solusen utk hari ini.... Nak jadi lebih pandai, tp pokus tu kurang dek kerana mengantok yg melampau... padahal jam tdo normal sudah... wat to do? any solusen for my pblem there???

Wat eva it is, i need to switch off my lappy now... semoga kalian tidak mengalami mengantok melampau seperti saya... ;)


Have a nice day!!!

9 comments:

[h]einsen said...

bila ktk pokus, kita dpt paham benda..bila dah paham, dapat la kita polah assgnmt..bila kita pandey polah assgmnt, kita dapat enjawap exam..bila kita dpt jawap exam, kita pass..bila dah pass dapat la kja bgs...bila kta dah dapat kja bagus, gaji pun bagus..bila kta ada gaji bagus, dapat la kita beli ford focus

Su iJamm said...

saba jak lok yarn. 1 day u'll miss dat kindof life..

yarn said...

to [h]einsen
NOTED!!! Kamek menjadi lebih bermotivasi ntam ktk!!! TQ! ;)

to Su iJamm
saba nang saba tuk su iJamm, minak itok ngenang alu ndak pat pokus tegai ngantuok. huhu...apopun, makseh su iJamm...

p/s: sampei nektuk kmk nang masih rindu maso gik dgree laip dolok... ;(

AmirFX said...

aok ehhh... Kelak ktk rindu ngn masa kedak ya... yerrr... sama komen kedak ijam ehhh... haha...

グリー said...

ネットで恋人探しなら、グリーをおすすめします。ここからあなたの理想の恋愛関係がはじまります。純粋な出会いから、割り切ったエッチな出会いまで何でもあります。ミクシーから女の子が大量流入中!ココだけの話、今が狙い目です

玉の輿度チェッカー said...

当サイトは、みんなの「玉の輿度」をチェックできる性格診断のサイトです。ホントのあなたをズバリ分析しちゃいます!玉の輿度には、期待以上の意外な結果があるかも

モバゲー said...

モバゲー発の友達探しコミュニティー、出逢い広場は簡単な無料登録するだけで使い放題でメンバー同士、気軽にメッセージのやり取りが出来るよ!モバゲー好きの女の子と出逢いのチャンスがあるかも!?詳しくはTOPページにアクセスしてみよう

セレブ said...

セレブラブでは心とカラダに癒しを求めるセレブ女性と会って頂ける男性を募集しています。セレブ女性が集まる当サイトではリッチな彼女たちからの謝礼を保証、安心して男性はお金、女性は体の欲求を満たしていただけます。興味がある方は当サイトトップページからぜひどうぞ

プロフ said...

携帯アドのせておきました。恥ずかしい写真とか乗せてるけど、許してください。ネット友達探してるのでよかったら連絡ください。for-a-sweetheart@docomo.ne.jp

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin