Followers

Saturday, May 8, 2010

1B dalam kenangan di sana...~~~

Lebih kurang 3 bulan lebih berada di Terengganu
mcm2 pengalaman pahit manis aku dapat
tak sangka dapat kembali ke terengganu semula
semuanya tak dirancang
hehe~~~
semata-mata nak jalani latihan mengajar kat sini
akhirnya, aku tiba gak kat terengganu ni semula

okeh
intro pendek2 sudeh...

bawah nih gambo bersama-sama budak tingkatan 1B
kelas arab kata kooo...
budak lelaki ciput jek la jawab nye
hihih..~~
tak sangka aku pegang 6 orang budak lelaki jek

♥♥♥♥
♥♥




See...see...
suka + eksaited bebenau kalo d ajak begamba
mcm biasa, bukan semua student pasif dan bukan semua student ni aktif
tp kelas ni balance
(^_^)v



Nak jugak begambo 6 orang + cikgu mereka
kihkihkih~~~
at laz, gamba mejo jo terlebey



ni si superb aktif nih
nak jugak bergambo single



Khusyuk bebenau diorang nulis namo masing-masing kat papan tulis
mentang2 suke main kapur



Untuk Faiz, Sofwan, Amin, Zailan, Naqi & Mirul:
belajar bersungguh-sungguh
kekalkan budaya suka bertanya dalam kelas
hehe~~~
terima kasih atas kerjasama kalian
harap2 PMR nanti subjek yg saya ajar ari tu dapat skor "A" ek..
Good Luck!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Pastikan kejayaan itu adalah milik kalian~~~


p/s:
pada yang bagi hadiah kat saya ari tu, saya ucapkan terima kasih....hehe~~~ Terima kasih semuanya...~~~ ♥ ♥ ♥

6 comments:

kitatauke said...

bagus cikgu..bagi sokongan kat anak murid....:)

yarn said...

KITATAUKE:
masa umo ni la masa terbaek nak membentuk mereka...makin naik umo, faham2 je la kan...hehe~~~

kitatauke said...

yarn:hahha...btol....mmg susah sket nak didik...tapi perangai still boleh lentur...

yarn said...

KITATAUKE:
betul tu...meh sama2 nyanyi lagu GURU MALAYSIA...hhihih :D

kitatauke said...

hahahha....penat dah dengar...hari2 dengar wife nyanyi....huhuhuh

yarn said...

KITATAUKE:
hahaha~~~ bagos2...kene mintak tips dari wife ar ni...tunjuk ajarku sifu.... :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin