Followers

Wednesday, May 12, 2010

Doa

Assalamualaikum w.b.t


"Tuah ayam nampak di kaki
Tuah manusia, siapa yang tahu"

yerrrr..
tudia...

sebelum anda meneruskan bacaan anda, slik klik --> AKU NAK NOKIA X6. tapi sekiranya anda nak me'nyetop'kan bacaan anda, sila teruskan juga bacaan anda (paksa rela gitu!)

fine...
masa aku kat terengganu baru2 ni utk menjalani latihan mengajar
aku selalu TERfikir dan BERfikir
tak sangka betol aku boleh sampai terengganu lagi
mcm orang kata, jodoh tu kuat lagi kat negeri terengganu darul iman
ceaaaahhh....gitu sangat!

aku suh klik link kat ats tu pasal nak ajak anda sama2
flashback tentang TER dan BER yg aku cakap td

kalau ada yg perasan kat entry yg aku link kan td
naluri aku kuat mengatakan
mungkin disebabkan AYAT TERAKHIR dalam entry to yg menyebabkan
jodoh aku mmg betol2 kuat dengan terengganu

tak sangka, masin gak mulut ni iye
jd pada siapa yg masih ingin mengekalkan "jodoh" anda di sesuatu tempat waima dengan pasangan anda sekali pun
sentiasalah berdoa
kan kata2 tu pun sebahagian daripada doa anda


ada seseorang penah ajar kat aku
setiap pagi
bangun sahaja dari tidur
ucaplah alhamdulillah
berdoalah dan tetapkan matlamat yg hendak dicapai pada hari ini
"lillahita'ala"
insyaAllah, yg kat atas tu akan permudahkan urusan kita


nota kaki:
siyesss..aku nak nokia x6...
dan dengan siyes nya jugak aku cakap, biarlah aku kat sini je bersama family tersayang...takmo dah duduk jauh2 dengan family lagi... :D



♥ ♥ ♥ ilovesaratok poreba lova ♥ ♥ ♥


Wassalam


2 comments:

kitatauke said...

aku nak htc jek...huhuhuh

yarn said...

KITATAUKE:
hahaha~~ ok2...ambek la...ambek la...aku nengok gamba pun dah cukup...x6 aku nak real punya...ngeh3x

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin