Followers

Wednesday, May 5, 2010

lova poreba lova ko encik sitam!!!

Assalamualaikum w.b.t



Dah beberapa hari aku berada kat kampung halaman terchenta ni
Duduk umah, mula la teringat memori bangun pagi pegi sekolah, balek petang
adoi...adoi...
kenangan betol

errrr, bila dah cerito pasal konangan ni kan
mula la belek gamba lama dalam henpon
mood gambar "model" kat atas tu --> !@#$%^&*()_!@#$%^&*()_
sebab masa tu beliau baru je abis observation yg terakhir daripada lecturer beliau masa mengajar
kebiasaannya mood orang baru abes kena observe mcm gini --> ^_________________^
tp bukan bg beliau kat atas tu

rasa mcm banyak sangat kekurangan diri yang tak ada improvement langsung
bukan tak buat preparation
tp...
entah kenapa rasa down gilos2...
sehari sebelum gambar ni d snap
buat pertama kali model kat atas ni berbudi pada tanah kerana telah menyiram rumput di tepian gantang dengan air mutiara beliau dengan gelojoh sekali

thats a life...
sentiasa belajar utk jd yg terbaik

sekarang ni jd pekerja tetap kat ladang anggur
kalo boleh nak relaks dulu
tp encik sitam membuatkan kepala aku berdenyut2 nak cari keja
ish2
ingat telefon ni suma tak payah bertopup...
tp takpa lagi kalo tak bertopup pun
cuma encik sitam....
alalalallaalalaallala...

"jangan ko makan minyak banyak sangat!
aku dah cuba kurangkan dating ngan ko..."

dah! dah!
blah! blah!

wasalam

5 comments:

AmirFX said...

Encik Sitam ya pusak ktk ka?

*wink wink* said...

waaa...welkam back home!
skrg saya sudah boley dating sama my dear awal ashaari tiap hari selasa sampe khamis jam 10.30 mlm di tv3..hihihi!
(lari dari topik)

yarn said...

AMIRFX
encik sitam adalah nama timangan utk QAP3***...hehe~~~ check jak la entry sblm tok...

CIK IPAH WINK WINK
cito noktah erna? ado awal ashari lam yo kah? sikdo nak????

yamahaman239 said...

diet2

yarn said...

YAMAHAMAN239
sebab?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin