Followers

Monday, June 22, 2009

Belum apa-apa aku dah mula merindu....


Ada lebih kurang seminggu lagi aku stay umah, pastu terus berangkat ke Kedah. Yepp...bumi Kedah la pulak. See, masih kat umah tp kenapa aku dah mula rasa rindu ngan umah dan sume family aku. Byk nye benda nak kena aku fikirkan. Aiyooooo....apsal la keji sangat ni cik yarn... sekejap sajorkk. Setahun cuma...dlm tempoh setahun tu bukan nye ko tak balik raya (itu harussss!!!)


"Home Sweet Home"
"Rumah ku Sorga ku"

4 comments:

kcynodia said...

kat kedah, stay kat cney kelak?

yarn said...

+to Kcynodia+
smpei sinun kelak stay umah kawan mek lok...pas rgister semua rasanya ada hostel. ntah lor...mek pun masih blur2 tok. hihi ;P

hajiejump said...

best kedah pok..!!
pok stay d pekan Rabu jak..
hohoho..

yarn said...

+to hajiejump+
yokah? i pikier lok pokkkk...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin