Followers

Sunday, June 28, 2009

Bye bye home....

Ok Selesai sudah packing beg. Berat dohh! Mau tak lebih dari 15kg... Erm, akan di update kemudian mengenai ni semua.

Esok akan ke Kuching dan lusa akan fly ke destinasi yg dituju.. ke mana? alaaa...eksyen ar tak tahu tu. haha.... ok2, aku assume tak ada yg tahu. Ok, me akan ke Alor Setar. Lepas ni mungkin akan terbengkalai la blog ni utk tempoh masa yg aku sendiri tak tahu sampai bila. Tunggu dan lihat sahaja.. Mintak2 la dapat on9 kat sana nanti. So, kepada semua blogger2 yg rajin singgah blog aku yg tak seberapa ni, doa2kan aku, semoga semua berjalan dengan lancar nanti. ===> mintak2 la setahun ni cepat abes yeee... ^_^ hoho...


Notes:
==> olsss, kita jumpa di Kedah occayyy..!!!
==> wish me ol da bes!
==> gonna miss my mom, ol my family, umah ku sorga ku ini, n opkos Encik Sitam!!!



GOOD LUCK CIK YARN!!!

4 comments:

[h]einsen said...

babai..boh yarkkkkdushhh pilot dgn pramugara klak heheh..

teazarra said...

bubbye cik yarn......xdo urg gik ngan lepak SB huhuhu study smart k n be a great teacher..

*wink wink* said...

kak yarn,aihh..lamak x ngabas kak yarn kohh..ktk merantau gi sini kak yarn?jadi cekgu ka?aihh..po cito tuk?xplain lok.. =)

apahkah?? said...

selamat jadi perantauuuuuuuuuuu~~~~

mun free2 silakanla melawat saya.. ataupun mun ada rasa mok pegi KL, sila sound kazenmu ini, ok???!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin