Followers

Sunday, June 28, 2009

Nak packing barang...tapi..... hati tak kompiden neyyyy...

Otak kosong... @_@
barang2 aku semua tak packing lagi. Huhu... kemalasan melanda diriku lagi. Yeppp, aku la manusia paling-paling-paling-.....-paling malas nak packing barang. Ekceli ikut situasi la... Kalu nak ke tempat lain, mmg aku liat sangat2 nak packing baju tu semua. Tp kalu nak balik ke tanah tumpahnya darahku...huhu... jgn kan sehari sblm fly, 2 mnggu sblm balik pun aku dah stat packing barang. SUNGGUH! INI BUKAN COBAAN! INI BETOL2!


Hari ni mak cik aku masak kari sotong... urm, sodapppp... biasa nya kalu nak pegi jauh & pegi utk tempoh masa yg lama mmg mak cik aku suka masak makanan sodap2...! siyes dohhh, tak tipu. Ini la yg buat aku sentiasa rindu kat umah. Makanan jugak yg aku ingat... hoho...

Setahun otak ni tak ngadap buku2, nota2 tu semua... alih2, kena ngadap balik. Hehe... sbnr nya aku rasa mcm tak kompiden dgn diri aku sendiri. Aku risau aku tak boleh buat... tak kompiden nak duduk kat meja exam balik... hadoihhh..mati la makkkk..!!!

Kena carik kaset2 motivasi la kalu mcm ni.... mintak2 semua berjalan dengan baik... okeh, yg baek2 aje ye anak2 sekalian.


Erm, sblm packing barang kena ambek mood elok2 dulu...
jom mari jom kita tdo!!!





Notes:
==> jd student balik ke aku? hihi... tua sudah diriku... (tiba2 terasa diriku begitu evergreen...) wakaka...
==> psstt... psstt..tengah hot ngan cikgu2 yg menyewa kat atas umah ni... Suka buat bising, jalan hentak2 kaki semua. Menci! Menci! Menci! Balun ngan penyapu kang baru tau!!! Siyes doh aku nak buat! ingat aku suka kooo2 sekalian??!!!

3 comments:

Kamil L said...

wah..sensitif ayat "tua sudah diriku" ya :p
Ilek, study lah selagi boleh... Kita hidup sekali jak lam dunia tok, jadi cubalah yg terbaik :)

Felicia F. Ramzi said...

best of luck yarn..cney tpt tak? sik lamak bah, setahun jak :) selamat menjadi cikgu!

yarn said...

+to Kamil L+
aieeehehhhh...sikdo niat mek kohhh... hadoihhh, sori bro. mek madah dirik mek mpun...huhu... ;P

awok, mena kato ktk. gikpun proses pembelajaran smpei bilo2 pun senaeh nang sik kan abis. wat ever it is, tq bro! :)


+to Felicia F. Ramzi+
tq cikgu.. ;) kmk dpt d UUM...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin