Followers

Friday, June 19, 2009

Terima kasih... Selamat Tinggal...

22hb Disember 2008 lepas tamatlah perkhidmatan aku sebagai seorang penganggur tegar. ^_^

22hb Jun 2009, hari ini... tamatlah sudah perkhidmatan aku di SITU.

Aku pilih jln dan peluang yg lagi satu utk menjadi lebih baik

Setiap hari pasti ada yg ingin menjad lebih baik dan lebih...lebih baik
Aku rindukan semua staf aku

mereka...

yang kadang-kadang buat aku marah
yang kadang-kadang buat geram
yang kadang-kadang buat aku nanges

tp kadang-kadang...

mereka buat aku senyum
mereka juga buat aku bangga
mereka juga buat aku gembira
mereka buat aku terharu


Apapun, kalian tetap yang terbaik di hati aku
Terima kasih utk kalian

kerana membuatkan aku belajar utk menjadi lebih kuat
kerana menjadikan aku lebih sabar

"I LOVE MANAGEMENT!"
i said that words to the interviewers before dis

tp "now sekarang"...
saya sedar sesuatu

management bukanlah semudah yg disangka
dan bukan serumit yg difikirkan


Buka dan tutup lembaran lama...

1 Julai, pengembaraan baru akan bermula

GOOD LUCK FOR MYSELF
^_^



notes:

==> sajak? puisi? cuma terjiwangs sikit malam ni...
==> i'm crying so keras dari tadi.. gonna miss u ol!! Kejo manah2 aukk!!!

8 comments:

Anonymous said...

yah.............cik yarn sudah pencen????hehehe wot shud i say a?congratz ka sowie hehehe nway...all da best 2 u ma fwen in evryth u do..boh sedeyh2....sumtimes we hv 2 let go of sumthing to get sumthing better...

Anonymous said...

adeh...lupak ngkah nm glemer ats tek...hehehe
-teazarra-

Su iJamm said...

dah terer management lah.. manage rumahtanggak bilo gik yarn?

yarn said...

+to cik anonimos aka teazarra+
aku aso gus ho madah congratez jak..hehe

timak kasih, nasihat yg amat berguno utk aku tp aku pun mok kopipes sigie ayat utk ho... "sumtimes we hv 2 let go of sumthing to get sumthing better..." otehhhh!!! ^_^

+to Su iJamm+
manage umah tanggak? pas cik seripah pezidawaty, ruk ida kmk. ;P

khairul onggon said...

yah... puas kmk klik baruk boleh komen... huhu... alu lupak apa mok komen kekekeke...

teazarra said...

yahhhhhhhhhhhhhhh...............antap sungguh ayat mu itew cik yarn...rs patah jak tulang rusuk ku hehehehe sumtimes it's a bit hard to let go of sumthing u love most.kui kui kui

yarn said...

+to khairul onggon+
aihh, apa jak d klik ktk ya kahhhh.. hehe...lupak? sila ingat balit... ;P

+to cik teazarra+
antap kah? erm, baruk itrodaksen yo. dan sekali gik aku nak kopipes ayat ho tetapi didedikasikan utk encik B ==> "sumtimes it's a bit hard to let go of sumthing u love most"

hajiejump said...

Usah d tangisi akan perpisahan sebaliknya tangisi akan pertemuan.. Tanpa pertemuan, maka tiadalah perpisahan..
ok..ngam..!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin