Followers

Monday, August 31, 2009

Friendship....

Bila ek friendship day?

Bulan Ogos kan...


Tp bagi sesetengah orang yg tahu menghargai erti sebuah persahabatan dan erti kawan sebenar, rasanya bagi mereka hari2 pun friendship day


"Friends are like a stars
You cannot see them often
But you know they are there"


To all my besfwen de' saratok
aku rindu ktk semo
(aku rindu korang)

Semoga persahabatan kita utuh
Kekal hingga aher hayat

(gambar ni aku amek dari blog Cik YanZam1619)

ni la design baju masa upper 6 dulu
kawan2 yg sangat happening & sporting
tak pernah masam2 muka
lalalala~~~
happy selalu



Selamat menyambut Hari Kemerdekaan Yang Ke-52!


Notes:
==> saat-saat kritikal mcm ni la aku selalu teringat kat korang semua (kawan aku la)
==> bukan setakat kritikal...saat tak berapa nak kritikal pun aku sentiasa ingat korang....kawan2, doakan semoga aku tabah dan kuat ^_^

2 comments:

Felicia F. Ramzi said...

aaa mun dah tauk bila hari frensip ya, madah k. kamek tok hari2 berprensip day..

yarn said...

to Felicia F. Ramzi
kmk pun hari2 prensip day kohhh..haha~~~ every day is prensip day maaa... ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin