Followers

Saturday, August 29, 2009

Menu sungkei aka berbuka posa...

Aku puasa occayyy!!! Siapa tak puasa, sila angkat jari manis kaki anda!! hehe... Semalam, balik2 kelas aku dan bbrp orang lagi kawan aku bebuka posa kat luar (means luar dari area kampus dalam utan ni laa..hehe). Bukan saja2 nak berbuka kat luar, tp memandangkan nak hantar cik Ella naek bas pukul 8.15pm, alang2 kami terus berbuka kat luar...

So, menu semalam...

tadaaaa....


(kuetiaw goreng, telur dadar & air barli suam)



Dan menu untuk hari ni pulak.... takde la pulak kalerful mcm menu semalam (kalerful ekk? at least mcm2 kaler la jugak) sebaliknya menu aku hari ni pucat lesi sajork...

errkkk...alhamdulillah...

(oat, susu & soya gold CNI)
-soya ni sangat sodapppp!!!-
i loikeee!!!


At least dengan makan oat, perut boleh kenyang tahap gaban ye anak2. Sangat sodap hingga menjilat mangkok olsss!!!

Sebenarnya hari ni ujan...so, malas nak keluar beli makan kat pasar malam bawah tu so aku berbuka ngan oat sajork.. Rumet aku pulak kebetulan dapat "cuti free".

2 comments:

Monalea said...

kueh teow kitak ya menyelerakan na juak.Maok petang tok ngoreng kueh teow jak kamek.Campu kerang...fuh...mesti nyaman

yarn said...

to Monalea
ekceli, kuetiaw ya ada kureng sikit.. ;) mun ekot asalnya, kmk mok order kuetiaw kerang, tp sekda =( mok sik mok, teringin juak mok mam kuetiaw, order jak la nk biasa jak...huhu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin