Followers

Wednesday, August 19, 2009

prizentesen yang sot

Sebelum ni masa YM, status kat atas tu kerap pulak menunjuk "tengah buat slide prizentesen". Ahhh, tidak... saya tidak menunjuk2 saya tunjuk rajin buat keja, itu tandanya saya betul2 tengah buat keja. Nak menunjuk apa kejadahnyaaa... orang lain pun bz jugak buat slide prizentesen, dan ada jugak yg sedang sibuk dgn final year project masing2 (azab aku pasal tu dah lepasss...)

So, minggu ni sajork aku ada 2 prizentesen...slide semua fully edited by me.. grup members cuma buat part masing2 then selebihnya keja aku. fine, its ok...no pblem.. smol d pises.. ;)

tp tu la...aku rasa kedua2 prizentesen ni is the worst ever performance i had... (a'ah, lebih kurang mcm tu la bunyi nya...maafla, inglis berterabur...wakaka...) --> tp baru tadi lecturer kami cakap BM kami semua SANGAT TERUK!

Nothing more to say...saya frust tahap gabannn... Sekian, terima kasih...





-Errr...nervous yg memperkotak katikkan aku!!!-




-Ai promot CNI tu...dapat komisen takkk??? wakaka...-





Opss...sebelum aku lupak, tahniah utk Cik Inaee...
beliau baru konvo ahad lepas (bena ka ari minggu tuk tek bieng? aku sik ingat...hehe)
sekarang beliau bertugas sbg GSTT di salah sebuah sekolah kat C-la-tokss
CONGRATEZ!!!



Notes:

==> i lack of kemahiran insaniah...so how to be a teacher??? donno...i need to berguru wif my mum... :(

3 comments:

SEN said...

yaahh..nang kdak menteri ktk present eh heheh..

Su iJamm said...

mun dah berani klakar di dpn, dh lebih dari ok dah yo yarn!

yarn said...

to SEN
menteri?? jgn kan menteri, kdak menteri pun sik kmk sik layakk...ngeh3x ;)

to Su iJamm
down sindrom do aso ati tuk su iJamm.. terlalu organized pun susah, sik d organize pun susah... last2 sik jadi apo2 juak...hehe...apo pun makseh su iJamm... ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin