Followers

Saturday, August 22, 2009

ngigau

Baru kejap tadi rumet aku tanya...

Kenapa bbrp malam ni aku ngigau asyik sebut nama D***H... (she's oso my coursemate)...
tak tahu la kenapa boleh ngigau mcm gini...
nak kata letih sangat, dah dua hari ni aku tak fokus dgn asaimen aku yg makin hari makin bertambah (but still buat donno gak nak buat ke tak...ngeh3x)

psstt...aku tak fokus pasal baru semalam aku dapat emel from my kazen (cik Apah) she emailed my tiket flyte yg udah d book utk balik rayaaa..!!! yeehaaaa!!! Sik sabar ehhh mok pulang

back to the story...

(ilang idea sudehhhh!!!) --> dok fikir nak balik ni seyyyy!!!

ok, kenapa aku ngigau? mebi pasal nak balik kot..?

tak...tak...

ada sbb lain kot...

tak tau...

no answer...

pazel pun masih belum ado solusen...

pray...pray...n jus pray....


SALAM RAMADHAN UTK SEMUA

4 comments:

Su iJamm said...

Whoa... kacak do dah blog rang! Kenak sikdo donlod virus gik? Kali virus yo dah dirantei sempeno ramadan kali..

yarn said...

to Su iJamm
pandei lak ktk ngolok kmk su iJamm...haha~~~ sempena hari bait bulan bait tuk, virus2 nang dirantei tegohhh...ngeh3x... selamat menyambut ramadhan al-mubarak su iJam ^_^

kcynodia said...

mesti sik baca Bismillah tok...

yalah ngigau jak kerja

yarn said...

to kcynodia
kui3x...baca...baca...cuma sik khusyuk kali... ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin