Followers

Sunday, January 25, 2009

bbq manok! hohoho...~~~

Mcm mana nak lahirkan sebuah entry yg menunjukkan si penulis tu tengah gembira? Kena tulis perkataan "hahahaha...~~~" byk2 ke? ataupun ada cara yg lebih plastik realistik? Ah, aku ingin sungguh menghasilkan entry spt blogger2 yg aku kagumi. siapakah beliau itu? KAMU! Ya! Anda yg sedang membaca entry ini...

Okeh, semalam aku dan fems aku buat bbq kat umah mak saudara aku. Hihi...hari ni, esok dan lusa public holiday...!!! Syiokkk maaa... Pastu boleh pulak bbq sekeluarga mlm td, bes! Walaupun mummy & buk O kurang sihat, tp tetap "menggagalkan" "menggagahkan" diri bbq sama2.

hohoho...sodap3x...

krew2 yg bertungkus lumus
+ pgx shooter sik ntu bertugas mlm tek +



manok tengah berjoget
+ ala2 panas2 lagu ifa raziah gitu +


TADAAAA...!!!
DAH SIAP


makan time!!!




Ini adalah sampel yg sesuai utk peribahasa
"habis isi tulang dibuang"
(di edit sikit utk kesesuaian masa dan latar tempat)
-ada kaitan sik owww??-



Bokeh pertama saya!!!
hoho...saya sempat belajar bokeh daripada pgx shooter --> hajiejump
pomot henpon yg telah byk berjasa sepanjang berhijrah menuntut ilmu
nokia 6288 seyyy...



Masih lagi satu entry boring yg saya hasilkan hari ini. Tetapi saya gembira sekurang2nya hari2 saya tidak lagi se"daring" se "boring" sebelum ini. ^_^

Notes:
++ semoga mummy dan Buk O cepat bait dari demam...
++ kat luar masih hujan...huhu...lebat aieeee...

2 comments:

khairul onggon said...

bokeh ? DOF yang kacak Yarn.. makei camera pa ya??

yarn said...

+khairul onggon+
DOF? x sama kah bokeh dgn DOF? hue3x erm...kmk budak bok belajar tok bro..hehe...mun sudi, tunjuk ajarku sifoo... :)

kamera kompak sony cybershot. pnjm kamera hajiejump jak kmk tok. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin