Followers

Friday, January 23, 2009

busan...

Hohoho... dah seminggu blog saya terbengkalai. Mengapa? Alasan terlalu bz sudah klise dan tidak boleh diguna pakai. tp sungguh, saya terlalu bz utk berblog sekarang (tp kalau kat tempat kerja aku disediakan kemudahan internet, apa yg akan terjadi? hohoho... saya pasti akan menjadi snakeholic -- wakaka.. ada dlm kamus tak perkataan tu? gasak jak lahhh..)

Dlm tempoh masa seminggu ni, mcm2 benda berlaku dan ofkos anything oso can happen. betul tak? Ok, utk tempoh seminggu ni rasanya satu peristiwa sahaja yg aku cuba nak hyLyte kan kat sini. Perkataan peristiwa tu sesuai ke tak eh? Ala, janji kita sama2 faham dah la kot... wakaka...

Neway, tanggal 22hb Januari saya telah selamat melalui bbrp ujian. Bukan ujian hiv, upsr, pmr, spm, stpm mahupun paper julai, tetapi ujian memandu. Apa yg aku nak banggakan sangat lepas dapat lesen ni? maaf eh tuan2 dan puan2 sekalian, bukan niat d hati nk beriak, bertunjukkan segala... tp sekadar memanjat setinggi kesyukuran kerana aku dh lulus ujian memandu!!! hihihi... (utk sesiapa yg mmg dah pro bab2 memandu kereta ni, sekiranya anda terbaca entry ini, saya tahu kalian pandai. so tak payah mencebik bibir dan mengkritik mengenai entry ini. kerana jujurnya saya mmg baru mendapat lesen memandu dan bahawasanya saya tahu anda pandai memandu).


Saya tidak berjaya snap gbr yg menarik
pgx shooter --> hajiejump juga tidak kelihatan
saya peras...
dan peras lagi
tiada gbr menarik utk d masukkan ke dalam blog yg semakin usang dan suram ini
uhuukk..uhuukkk....7x
maka, utk halwa mata semua
sila scroll ke bawah (tiru ayat blogger tegar & hebat)

Lokasi: belakang tepekong
Tarikh: 22hb Januari 2009
Masa: 0730 - 1500
Acara: Ujian memandu
Left to right: wani, haliza (dedeq), me (yarn)
-antara peserta pada acara tersebut...wakaka-

Mummy, i want my vios nowwwww...!!! weeeee...!!!


okeh, entry kali ni nampak mcm bangang sikit. maaf utk semua. free2 nnti, kita ketemuan lagi. wakaka...ayat apakah itu...???

Notes:
++ingat lg tak sblm ni aku pernah mempersoalkan tentang mcm mana entry aku sbln akan dtg? --> klik d sini sekiranya anda tidak hengat. tak sangka lak entry aku lepas sebulan daripada tarikh dlm entry tu semakin lama semakin bosan dan membangangkan.
++aku busan!!!
++have a nice day utk para bloggers sekalian... ^_^

11 comments:

Azura Chan said...

Tahniah Yarn!!
Kamek paham perasaan kitak ya. Hehe..
Cgek pesan kamek. lepas dah ada lesen tok mesti embak.
Mun sik embak, boleh lupak balit.

yarn said...

+Azura Chan+
arigatou...-> saya assume anda fans karakter japanisian la hohh.. ;)

atau dlm english nya, thanx...hohoho.. gus la ktk phm perasaan kmk. rasa mcm x cayak aie paduhal kmk dh lulus ujian memandu... :)

nang kompem lupak mun sik mbak...hehe...

kiki said...

Tahniah... he he he
Sik molah makan selamat tek?

yarn said...

+kiki+
pok tuk samo jak pengolok po tunggai i sebelah yohhh...aieee hehhhh...

kiki said...

mbak i bersahabat dgn tunggai pok lah jadi po tuk,..
I harap nyo ado mbaco entry tuk, nyo yang bersalah... hua ha ha ha..

yarn said...

+kiki+
i x terlibat...hohoho...

Su iJamm said...

Mun tak nak tauk, rah tepekong yo dolok ado rumah kedei. Kedei arwah ninek mek. Po namo urang ngaja tak mbak moto? Mun Seman, yo usu mek. Thanx 4 following my blog!

yarn said...

+Su iJamm+
Seman? abg osman kah?

urg ngajar mek mbak moto abg osman namo nyo kohhh...aso mek ngelalo ktk li...

samo2 :)

khairul onggon said...

yooo.... viossss... iboh busan2.. byk gik bole polah bah.. berkemas, lipat kain, nyapu rumah hehehe..

Su iJamm said...

Seman = Abg Osman. Nyo lah yo. Padah ngan nyo, anak buk Ham kim salam..

yarn said...

+khairul onggon+
hohoho...kejeron gilak kmk dgn vios ya bro...! hihihi...

itu adlh rutin bro. no pblem...

+Su iJamm+
InsyaAllah, mun ado temu lak mdh salam ktk...

**aiee, tertuduh dan pembela singgah d situk...hehe~~~ hopefully kes dah setel :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin