Followers

Monday, January 26, 2009

Di hari Gong Xi Fa Cai

Pagi tadi elok je cuaca...panas pun panas. boleh jugak keringkan kain baju semua. Petang2, hujan la pulakkkk. Neway, setiap tahun baru cina pun mmg hujan rasanya kan.. A'ah, bercakap mengenai perayaan, Gong Xi Fa Cai utk semua masyarakat China cina yg menyambutnya. Semoga kesejahteraan sentiasa bersama anda semua.


Aku teringat pulak kawan2 yg berbangsa cina satu sekolah ngan aku dulu. Di manakah kalian sekarang? Tp yg pasti, aku tahu kalian sekarang masing2 sudah berkeluarga berjaya dan berkerjaya. Aku rindu nak belajar bahasa cina ngan korang, aku rindu nk dgr gosip2 artis taiwan/hong kong ngan korang, and i miss all the things that we have spend together. Harap2 boleh gathering sekali lagi dgn korang semua. May God bless all of us!

Gong Xi Fa Cai
2009

2 comments:

Su iJamm said...

Blaja ngan kmk mok? Blaja kaka cino kebun..

yarn said...

+Su iJamm+
mbaco ka siyes tuk ouhhh...
adoohhh...mok join bro onggon d Cuba nun kah? wakaka....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin