Followers

Thursday, April 16, 2009

apa itu pgx.com?


Selamat utk tuan2 dan puan2 sekalian. Sila klik gbr di atas utk link ke page tersebut. oh tidak, page itu bukan nya berfungsi utk menyebarkan bakteria2 yg tidak baik, sebaliknya memberi pelbagai info yg menarik utk tontonan umum...hohoho...

Setelah anda klik gbr di atas, maka gbr di bawah akan menyusul...hoho... utk info lebih, bacalah kat situ.... aku nak cerita lebey2 pun, aku sbnrnya pun baru berjinak2 dgn dunia PGX nih setelah dipengaruhi "sebanyak sebanyak" (alih bahasa daripada perkataan sedikit sebanyak) oleh hajiejump. siapakah beliau itu? hohoho...klik saja pada nama beliau itu kerana di mana2 ada perkataan skuter, di situ ada beliau...hohoho...


Apa2pun, sebelum kalian menerjah dan mendalami dunia PGX ini dgn lebih mendalam dan seterusnya berforum segala, silalah create akaun anda terlebih dahulu... free sajorrkkkk... dan anda boleh join komuniti ini tanpa rasa was-was setelah anda mempunyai akaun anda sendiri.



Kalau rajin tu, singgah la eh especially warga Sarawak sekalian. Aku selalu lepak kat forum "Chit Chat Org Saratok" sajorkkk sbnrnya...hehe... rami geng pok2 deras ngejen di sio!!!!! hohohoho!!!



apo gik pok2 sekalian, ajuh.......snake timeeee!!!! ^_^






Notes:
** aku takde pun jawapan utk soalan kat title atas tu...hohoho... cari la sendiri kat web tu..hihihi ^_^ lebih banyak kita explore, lebih byk kita snake....hohohoho....




PEACE NO WAR BEBEH!

8 comments:

hajiejump said...

adeh2..
bukan2 pok tk..
mun promote www.pgx.com.my jak ndak lah i lalek..
ado ka skali ngan i kenak promote..
huuuuurrrmmm..

kiki said...

Ado can Aji nikah cepat2.. sebelum kamera i rusak.. ho ho ho...

hajiejump said...

xhai pok..
mun i nikah lak DSLR pok rusak xapo..
ambik jak gamba i k K800i..
i yakin ngan pok bah..!!
hohoh..

yarn said...

+hajiejump+
nipo ngan eh...tepakso i promot pok juak. po tegai i peras sik pat beli t-shirt pgx

+kiki+
pok jak ceya baju pgx yo ngan i sigie. pok jgn mdh sekdo size i sio, smpei empat'pel' L size baju yo. hoho...

+hajiejump+
k770i pun bolehhhh...

al-hussaini said...

wah wah..promote promote...

kelak explore gik...

yarn said...

+al-hussaini+

harusssss ktk explore... ;P

Su iJamm said...

hohoho... thanx, info yg bagus, hohoho... siapakah hajiejump itu sebenanya??.. hohoho?? Dia punya nama dekat2 saya punya nama..hohoho... adakah nama dia ijam sudah pegi haji, lalu dipanggil haji ijam? hohoho..

yarn said...

+Su iJamm+
dah nyangkak dahhhh...kompom ktk akan mengulangi ayat ituuuu...hohoho... mun ngolok kmk, nang ktk champion...wakaka

okehh2...kmk sik akan delete perkataan itu. hajiejump? beliau adalah salah seorang penggohet vespa tegar kampuong tuk...


*hohohohohohoho...*

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin