Followers

Sunday, April 19, 2009

transformasi utk hari ini...

Mlm ni sibuk layan af7. Well, ada transformasi ke malam ni dow? :) --> aku dah benti gelak jahat esh-ow-esh-ow itu. erm, semalam aku ke betong, bukan atas urusan tabling atau ada show segala. tp aku kembali menduduki peperiksaan... bukan ptk, bukan spm ulangan, tp utk menduduki peperiksaan dpli? muekeke... dapat tak dapat, aku tak tau. wahhhhh... yarn vs cikgu? buleh ke? entah... nampak mcm mustahil tp....life must go on... (sekurang2nya aku dah mula belajar utk enjoy dgn kerja aku sekarang *wink~wink* --> niru ayat ktk lok Sherry..hehe). okeh2, no kumen utk benda2 yg belum pasti. so, layan gbr laaa....lalalala...




Inilah wajah2 happy selepas tamat "peperiksaan". hurmm, bakal cikgu tuuuu (except me occayyy)...
sempat dow snap gbr! bila beliau itu cakap boleh kuar dari bilik darjah tu, cepat2 aku berlari2 anak (sila jgn imejin). maklumlah, nak snap gbr punya pasal. wakaka...usaha murni utk kenangan saya sendiri sajorkkk...

*
*
*
Bila aku tengok suasana ni kan, masa aku kat uni dulu dari 1st sem sampai ah final sem, takde pun "pama" tunggu kat parking lot masa aku abis exam. dulu yg tercongok tunggu aku adalah sebuah motosikal kepada member aku [hihihi...eyra, ingat moto kita tu ;). rindu sungguh utk merempit ke mydin mall lagi..hakhik..]

*
*
*

Gbr ni snap semata2. ntah, tak tau pulak nak snap apa...maklumlah, ari tu dapat MS2G...wakaka...
jgn membazir space yg besar dowww!
gbr atas tu, 'bilik peperiksaan' KAMI
gbr kedua pulak, pemandangan area tu la...(maaf la, pemandangan kat sana mmg cantek, tp aku tak paham, bila dah d snap, jd tak lawa pulakkk. kepelikan keakuan la kepulakan) ah, susah2 tu meh dtg sini...

*
*
*

Lawa dow bangunan ni. Dgr cerita baru siap jugak. ish, bilalah diorg nak amek aku keja???!!! tengok idop2 lagi lawa... kata idop...! so datang sendiri, tengok sendiri. (ah, saya promote betong ke?) okey2...wat evaaa..

*
*
*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sblm balik ke tanah tumpahnya darahku, harus saya snap gbr sendiri!
(haihhh...i'm weaRing the red oneee!!! heeeee!!! tak pe, "beliau" tu tak ada, selamat sikit)
^_^

*
*
*





MASA UTK BALIK!!!
OHHH...HEAVEN!!!
..:: HOME SWEET HOME ::..


*ENCIK SITAM saya enteprem eh tuan2 dan puan2*


PEACE NO WAR BEBEH!


Note:
** maaf, tajuk saya berlari-lari anak lagi utk entry kali ni...

8 comments:

Su iJamm said...

Nasib mek sik pulang betong mbarek o.. Mun betembong ngan kitak alu kelaie betarit rambut duo tengah pasa betong.

al-hussaini said...

iboh lupak cuci siitam ya....

selamat menjadi seorang guru...

semoga berjaya ya...

f.i.e.z.a said...

merahnya mak ngah ;)

Kamil L said...

moga berjaya Yarn... ishk..kebak mek entam leh virus tek..huhuhu.. nindak, data2 mek, thesis semua lam laptop, tetiba kuar virus.. sapo sik kebak entam eh..huhuhu

macha_sezs said...

eh.kenapa aku rasa blog ko makin informatif eh??

owhhh..ko nak jadi cikgu rupenye...patut la...

hehehe..

yarn said...

+Su iJamm+
pohai ktk narit rambut kmk Su iJamm? po penyalah kmk smpei kito bertarit rambut? kmk sikdo pun ngedit atau rakan subahat kpd pengarah bread spread? ataupun urg molah game sumbat mulut suIjamm? haihhhh...kompius mek...
hohohoho...

+al-hussaini+
hihi...
next week bok cuci...
erm, cikgu? rasa mcm mustahil jak...huhu... ;)
apapun, tq...

+f.i.e.z.a+
ney gaya, i loikeee redddd (ah, plastik aku tok!) haha...malas mok iron baju lain sbnrnya... ;P

+Kamil L+
makseh bro...
hihi...kebak ktk tek? bermakno misi berjaya la kiro ehhh...hehe...boh manas. kmk sik tauk mok ucap selamat datang poni, jd berik saprais jak la kpd urg yg bukak page mek...ekeke (saprais kah? ;P)

+macha_sezs+
belog aku informatif? mamposss! lari format ah kalu mcm niiii..!!
aku? cikgu? ek? *blurrr*

SyFazidawaty said...

hish kak yarn tuk!molah org kejut jak ehh..ingat bena2 do virus tek..sampe ati ktk molah mek camtuk kak yarn..huhuuu..nway,arap2 dapat jd cekgu la owh..cekgu yarn..hmm,sounds nice!

yarn said...

+Sherry+
haiihhh...sik sampei ati kmk senaeh. tp nipo ngan eh..wakaka...

sound jak nice, tp nak...tp nak...ah, boh jak eh...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin