Followers

Sunday, April 12, 2009

meroyan tag

Memandangkan aku tak update apa2 utk hari ini kerana dilanda kekeringan idea utk bercerita, maka di sini aku rasa molek la kiranya saya membeli tag yg telah dijual kepada saya. Walaupun telah d warning sekeras2nya supaya tidak ada amalan menge'tag' di blog saya telah diharamkan, tp masih ada yg berdegil memberi tag beliau kepada saya pada harga free... (free pun ada rega kah owh?). maka, utk tidak mengecilkan hati beliau2 yg baik hati memberi tag itu kepada saya, saya akan jawab tag beliau2 itu...


Beliau yang pertama --> qasehabady

1. Bekas kekasih saya adalah:
- erm...

2. Saya sedang mendengar:
- lagu "Terlanjur Cinta" by Rossa & Pasha Ungu (pengaruh apis la tok pas nangga AF tek)

3. Mungkin saya patut
- makan panadol eksten > sakit belakang doww

4. Saya suka:
- marah2

5. Sahabat-sahabat baik saya:
- masing2 dah ada life masing2... ira, not, kbieng, noi...miss u oL... :( well, ofkos my mum is my besfwen fo'evaaaa~~~ ;)

6. Saya tak faham:
- kenapa tak ada yg nak interview amek aku kejaaaa!!!

7. Saya kehilangan:
- nikmat kedua apabila saya disuruh tidak makan nasik utk menjayakan program diet saya (walaupun sampai sekarang aku tak stat diet lagi...hohoho...lapo dowhhh tengok nasikkk.

8. Ramai yang berkata:
- tido lebih baek daripada ko berblog...hohoho...mampossss..!!! (bukan aku yg cakap occayyy...)

9. Makna nama saya:
- tak tahu, sik tauk, ndak nemu, i dunno apa maksud nama saya...hohoho...

10. Cinta itu adalah:
- penyatuan dua hati utk satu jiwa... (wekkk..wekkk... encik B, saya mencccciii kamu...)

11. Di suatu tempat, seseorang sedang:
- membaca blog saya

12. Saya akan cuba:
- menjawab tag ini sehingga abes

13. Ayat selamanya bermaksud:
- eternity boleh tak?

14. Telefon bimbit saya:
- sony ericsson & nokia

15. Bila saya terjaga dari tidur:
- saya off kan alarm hp, pastu saya sambung tdo 5 menit lagikkk....

16. Saya paling meluat apabila:
- terpaksa bodek manusia yg s*al dan menyusahkan hidup aku

17. Pesta/Party adalah:
- masa utk riangkan hati....hohoho...

18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah:
- erm, arnab kot...

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya adalah:
- peringkat umur ketika saya masih bergelar seorang pelajar

20. Hari ini:
- hari Ahad

21. Malam ini saya akan:
- cuba melangsaikan utang2 tag

22. Esok pula saya akan:
- cuba utk tidak menjadi mangsa tag lagi

23. Saya betul2 inginkan:
- tiada lagi manusia yg menge'tag' saya

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pada pagi ini:
- "ah, penin palak ku jawab tag malam tadik"

25. Pusat membeli belah atau arked permainan:
- pusat membeli belah. dats y selalu oba bajet.....wohohoho...

26. Makanan barat atau jepun:
- makanan melayu plissss

27. Bilik yang terang atau gelap:
- gelap

28. Makanan segera adalah:
- tak berkhasiat, tp aku lantak gak

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang:
- hah, padan budak af tu kuar...wakaka... maaf, saya tak minat beliau

30. Siapa yang anda nak tag?
- zero (0), aku sendiri yg mcm haram nak jawab, sebok nak tag2 org. ah, malas ku....


the end of 1st part....




Beliau yang kedua --> tehais


1. Letakkan gambar profil anda:


2. Terangkan maksud gambar itu:
tak ada apa2 maksud pun. sajeje letak...

3. Kenapa pilih gambar itu:
erm, mebi pasal crayon tu comel kot

4. Nak tag siapa:
tak tag sesiapa pun


the end yg penghabisan




abes sudah tag2 anda saya beli
terima kasih
budi anda berdua saya kenang sampai bila2




peace no war bebeh!

5 comments:

khairul onggon said...

Yezzzaaa.. peace no war.. kmk pun sik suka tag-tag tuk.. Bukan apa, masa trlalu mencemburui kmk yerr.. hehe..

f.i.e.z.a said...

mek ada cgek utang tag.harus mek molah nya pastok. :)

tehais said...

Thanks kerana melangsaikan utang.ngeh2 ;)

tehais said...

Thanks kerana melangsaikan utang.ngeh2 ;)

yarn said...

+khairul onggon+
paham mek bro. tag yg kmk hadiah kan b4 tok pun ktk wat donno jak...uhuukkk..uhukkk... ;P

+f.i.e.z.a+
maka harus la ktk molah tag ya, n yg pntg tag me nomooo...huhuhu...

+tehais+
okeh2...no pblem...lenkali jgn tag lagi tau...hihi...tak baekk tauuuu... ;P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin