Followers

Sunday, April 12, 2009

tabling oh tabling *_*

Sehingga Rabu depan, saya akan tinggalkan sementara kampung halaman saya. Hadoihhh... kemalasan melanda diriku utk menempuh perjalanan jauh... ah, travelling kata kooo, wakaka... adakah begitu jaohhh? oh tidak... ke kuching sajorkkkk. Aku ni neves sbnrnya, 1st time meeting ngan beliau2 itu. beliau2 itu golongan banyak pengalaman... oh, walaupun size saya lain dari yg lain, tp saya boleh rasa dah sekarang betapa kecik nya diri aku bila dah kumpul ramai2 dgn beliau2 itu... ahh, segan nya saya... Semoga saya tidak tenggelam kerana kekurangan dan kelemahan diri saya sendiri semata2 kerana saya tiada pengalaman dan tidak sehebat mereka. Ya, saya org baru dlm dunia mereka, dan perjalanan saya masih jauh. byk yg perlu saya pelajari daripada kalian.

enafff...enafff...!!!
byk benda yg saya nak setel sebelum pegi esok
sleep gik..nanite ence' B ;)
hohoho...

Good Luck Yarn!!!

--------

Peace no war bebeh!

6 comments:

al-hussaini said...

yarn...
ingin ku tahu siapakah beliau2 itu?

teringat akan kampung halaman...

beliau tu sebutan untuk orang tua yang dihormati dalam bahasa melayu brunei...

Felicia F. Ramzi said...

Good luck yarn..have confidence, make yourself adaptable, you'll be fine..:)

*shopping time mun dah di kuching, yihaaa!

apahkah?? said...

hehehe :)
well ibuk, there's always a first time ^_^
ur first time 'with beliau2' can be good and can be bad..
you'll get used to it...
now is your 1st time, but later kau akan jadi mereka2 yg berpengalaman
aja2 fighting :)

uhuk2, usu miss kuching like crazy~~~~

SyFazidawaty said...

kak yarn!gud luck 2 u!be confident!u can do it! =)

Su iJamm said...

Bunyi macam urang nak jadi artis jak..

yarn said...

+al-hussaini+
ktk ingin tahu siapakah beliau2 itu? huhu....update akan datang okeyyy...

+Felicia F. Ramzi+
tq :)

huhu...x sempat soping kmk d kch.. :( too bz...

+apahkah? aka usu+
usuuuuu....jom tengok wayangggg...!!! thanks usuuuu... :)

+SyFazidawaty+
tq :) i noe u noe okehhh! *wink wink*

lamak ktk x update blog hohhh...

+Su iJamm+
jd artis? hahhh..saya tidak layak...lain la ktk, siap ado bideo klip gik d polah bro odio...hohoho

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin