Followers

Wednesday, December 17, 2008

17 Disember 2008


Aku nak start dari mana eh? Sebenarnya aku ingat nak lunaskan hutang tagged, tp aku masih rasa malas nak membayar hutang2 aku... Tak banyak pun, satu tagged daripada 2 orang penge'tagged'. Dengan kata lain, diorang tagged aku utk benda yang sa
ma. So, nanti2 la setel utang tagged eh. ;p.

Hallamak...msh tak ada idea lagi nak start dari mana...!!! Kenapa aku ada blog? Kenapa aku perlu blog? Kenapa aku gatal nak memblog? Kenapa? Kenak? Why? Wei se ma? Aiiee... @_@ haha~~~ saya merapu lagi... xleh...xleh... x leh guna introduction yg stereotype mcm tu. Abes tu introduction mcm mana yg tak streotype? =======>> ENTAH!!!

17hb Disember 2008... Rasanya aku takkan lupa pada tarikh ni, maksud aku peristiwa yang ada pada tarikh keramat bagi aku. Actually, hari ini aku tak tahu sama ada aku rasa happy ataupun aku rasa tak happy... Aku rasa mcm "apsal aku BENGONG sangat hari ni arhh??" huhu... tensen2...

Pagi tadi aku dapat call dari Kuching... seorang amoi telah menelefon saya... "hello, may i speak to yarn?" ... bla..bala..bla...dan bla lagi... Lepas aku dapat call tu, aku happy kejap. Lepas tu, aku rasa bengong..eh bukan! BINGUNG okeyyy!!! Okeh, cukup! Aku tak nak teruskan cerita ni.. Aku dah bosan...!!! Tunggu saja dalam masa sebulan ni...apa pulak entry aku masa tu... hue3x

Dalam tensen2 fikir masalah tu kan, kebetulan mak saudara aku ajak makan beramai2 kat umah dia (maksud beramai2 kat sini, makan bersama fa
mily eh). So, untuk tidak menensenkan kepala yg telah sedia tensen, saya pun ke rumah beliau dan kami pun makan beramai2 satu family... aku tak tolong masak pun, aku cuma tolong makan jehh...hehe~~~


+pucuk ubi cicah sambal belacan+
= uihhh...enterprem jugak!!=



+sosej bersos+
= nama ni aku main letak je. wakaka=


ada lagi hidangan lain, tp aku tak sempat nak snap gbr...maleh..maleh..he3x


+ inilah ahli keluarga saya yg berada d saratok+
= tak semua ada dlm gbr ni. ada lagi yg lain =



+adip, lapar aiee..+

2 comments:

Kamil L said...

wah..nyaman eh ulam... Lamak dah sik berulam eh :((

yarn said...

xhai, ktk ado ulam mat salleh pun..hehe.. ULAM SALAD... ;p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin