Followers

Thursday, December 4, 2008

circle lighting

Sama tapi tak serupa..hihi.. Actually gambar yg 1st tu aku cilok dari blog org lain dan gbr yg kedua tu aku klik sendiri...gbr tu dh lama ada dlm laptop ni (setahun yg lepas masa aku buat praktikal kat STIDC, Kuching). Masa tunggu org ambik balik keja sempat la ambik gambar kat area tu... (bangunan STIDC yg sangat unik rekabentuknya).

Tadi bila aku tengok gambar yg 1st tu, baru aku perasan gambar tu sangat lawa! sekali gus mengingatkan aku tentang gambar yg 2nd tu. ~~Layannzzz~~

--credit to syfazidawaty--


~~yang ni aku click sendiri~~

4 comments:

Sy Fazidawaty said...

nice2! like it! =)

yarn said...

haha~~
gbr ktk tang cerah jak ari..
gbr kmk tang malap jak..
LOL

tp itulah hasil kerja yg termampu dilakukan oleh nokia 6288. huhu~~~

Sy Fazidawaty said...

hehehe..timing x samo bah..maybe time kmk amik pic yo, awan x byk..time ktk amik, ari dah nak ujan..sort of..hehe!

yarn said...

pandai..pandai..
anak sapo la tuk???

nang timing sik samo. gbr yo kmk snap maso ari dah bahri. lebih kurang 5.20 pm smthg la.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin