Followers

Wednesday, December 24, 2008

my 2nd & 3rd day...

Lantak la kalau org kata "MCM PERASAN JE UPLOAD GBR SENDIRI..."

aku jawab la balik... ---> SUKATI AKU LA...DAH NI BLOG AKU, SUKATI LA NAK LETAK DAN TULIS BENDA ALAH APA KAT DLM NI... wakaka...

Neway hari ni dah masuk hari ketiga aku membuka lembaran baru dlm hidup aku sebagai "pekerja". Entahlah, tak pandai buat ayat mi sedap mcm blogger2 lain (especially mcm blog bro onggon --> bes blog ktk ehss bro...) kredit juak nama bro onggon dlm entry kali tok...ekeke...

Kali ni aku upload gbr2 yg sempat d snap semasa aku tension2 ngan masa depan aku kat tempat kerja aku tu...wakaka... tension dowww...!!!
Byk kerja tension, tak ada kerja pun tension... manusia mmg mcm ni kan.. tak pernah puas dengan apa yg ada... Syukur la yarn oi...

pengakuan jujur la
utk 1st day, mmg aku tak snap apa2 gbr pun
aku tension dow...
mcm2 istilah staff2 kat situ guna
smpai aku blur tahap dewa sakti
so, utk entry kali ini...
aku persembahkan ekspresi 2nd day & 3rd day aku!!!
wakaka!! biarlah syok sendiri gempak sorg2
yg pntg aku dh boleh atasi masalah sikit demi sikit
(terima kasih kepada para blogger yg singgah d blog saya dan memberi komen yg amat +ve kepada saya. Saya amat menghargai semangat dan dorongan kalian. terima kasih lagi sekali)


+2nd day... ku bersama mu... (iklan digi kejap)+
kuning dowww...


bilik aku ni sangat la ngam ngan size aku yg tak berapa nak kecik ni
wakaka
aku ingat nak naik kan lagi la seri bilik aku ni
memandangkan bilik ni dah lama d kosongkan, so paham2 je la keadaan bilik tu mcm mana
tp tak tau lagi bila nk "rinobet" bilik ni
walaupun baru lagi kat sini, tp tak sedap ati pulak nak goyang kaki
bantu la apa yg aku boleh bantu
sementara tunggu job training from dis company
waaarrkkkk...saya budak baru belajar!!!



+3rd day pulokkk... dah boleh senyum ^_^+
serba merahhh dowww
(yaaaa...saya maxis user...wakaka apa kah itu? kerana merah itu maxis)
-abaikan yg tidak berkenaan-

Erm...bilik masih suam2 kelam... Oso kabut.. Kelam + Kabut = kelam kabut
aku tak tau nak stat "rinobet" dr mana
keja byk dowww... nak plan hias bilik pun aku tak larat
balik je umah, terus krroohhhh...
(tapi sempat pulak aku hapdet blog..wakaka)
-pasal esok HARI NATAL!!!-

So, Selamat Hari Natal kepada semua yg menyambut perayaan ni
semoga dapat hadiah besh2 dari santa klos...


p/s:

** dpt hadiah dr santa klos? erm... mak, nak N95 &
Nikon COOLPIX S210...!!! (hati aku meraung...tp cakap sopan santun je depan mak...tinggi suara dosa dowww...)

7 comments:

macha_sezs said...

"rinobet"
saya suka istilah itu...
hahaha..

yarn said...

macha_sezs
kenapa dgn istilah itu...
ada unsur2 12PL kah? 12SG kah? apakah?

erm..... !@#$%^&*()_+=-?><

khairul onggon said...

Yedeh.. kembang idong kmk yg sememangnya kembang tok.. Makasih.. Sekdalah best gilak koh..

Kmk perasan lam entry ktk tok, kenak sekda kaler celcom?? Dgi ada, maxis ada, celcom ngan Umobile sekda koh.. Hihi.. Niway, selamat menjadi pekerja, tentu tgh cuti pjg knektok owh.. Kmk cuti sampei 3hb Jan 2009.. wowwii..

yarn said...

khairul onggon
bro, dh nama baruk turun keja 3 hari...merah & kuning jak la dolok merasmi ari keja kmk...ekeke...

thanks bro, for da wish...

cuti bro? sekda cuti pjg kmk kohhh...bos dh cuti, kmk xda cuti gik...hehe... ;p

khairul onggon said...

Mena juak.. baruk keja duhal.. Kmk 'dipaksa' cuti oleh bos hehe..

Ni ndak, mun outsttion dpat cuti gantian.. Kenak ngabis cuti ya taun tok juak mun sik burn pia jak eheks.. So, cuti jaklah..

yarn said...

khairul onggon
bes jak nengar perkataan 'dipaksa cuti'

iskk...even ritok kismes day, terpksa juak kmk turun monitoring my 'stap'...huhu...

Kamil L said...

so yarn, best sik keja? keja kat seni yarn? :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin