Followers

Monday, March 16, 2009

hidup ni takde la complicated mana...

Mlm ni aku sempat berbloghopping... bukan shopping occayy.. gaji tak masuk lagi, mana boleh nak merenyam shopping shoppeng ni semua. ok, bukan cerita shopping yg aku nak putar belitkan kat sini. dlm aku korek satu per satu blog yg aku jumpa, bermcm2 story yg blogger ni ceritakan. yg paling menarik minat aku apabila ada d kalangan blogger yg bercerita sepenuhnya mengenai rahsia hati mereka. lebih kurang mereka ni anggap blog ni mcm diari peribadi mereka la. kalau diikutkan pun, mmg la blog ni boleh dikatakan diari elektronik tempat utk menceritakan/mencurahkan cerita/berita harian si penulis.

erm..bila aku fikir2 balik kan, boleh ke seseorang yg kuat berahsia mempunyai blog nya sendiri?

Jawapan nya: BOLEH

kalau tak cerita pasal diri sendiri, cerita la pasal lain larhhh!!!



tp kalau ikutkan aku, aku lebih suka kepada blog yg berinformasi, lawak & ada catatan harian penulis. yg penting ia membuat aku berfikir dan tahu apa yg aku tak tahu sebelum ni. (hehe... maaf, saya tak pandai nak hasilkan blog sedemikian walaupun saya sukakan blog spt yg dinyatakan td). di sini aku bukan nak demand segala, tp aku cuma nak jawab soalan yg aku fikirkan sendiri tadi...wakaka.... soli da moli uolss...hehe~~~

kepala aku berdenyut2...pening yg amat! MIGRAIN DTG LAGI!
satu hari ni aku byk habiskan masa termenung kat ofis. huhu... tak ada mood nak keja hari ni. tp...saya harus hadapi semuanya dgn senyuman...


Notes:
** i will attend my 3rd VCM meeting....!!! goshhh... hrp2 deduction tak mcm bulan sblm ni. aminnn...
** tajuk kat atas tu eksyen sajorkkk... (tp aku rasa, hidup aku mmg complicated...wakaka)





2 comments:

SyFazidawaty said...

hehehe..ilek2 kak yarn..tp bok ilek2 isap gam okeyh... =)

yarn said...

+SyFazidawaty+

saya tuk tiap2 hari isap gam..wakaka...koktan nak ilek la kunun eh tekk...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin