Followers

Sunday, March 22, 2009

Support Earth Hour!!!




Ehem...ehem....
Apa pendapat kalian bila baca dialog yg ada dlm kotak kat atas tu? haaahaaa...gbr blur, korang nampak ape je? hehe~~~

Tadi masa aku asyik masyuk mencari idea, tiba2 sorang mamat BUZZ kat ym box aku. Ah, aku ingatkan mamat ensem mana la yg main buzz2 pulak. check2, alohhhh...peras kawe! EN. CAT!!! kihkihkih...

ok2, tak peras pun. beliau ni ex-Coursemate aku dulu la...peras amende nyeee... Dia buzz, pasal suh aku sapot Earth Hour...



So, kawan2 semua...mari kita sama2 sokong usaha menyelamatkan bumi kita daripada perubahan pemanasan bumi yg melampau sekarang ni. Cara utk menyokong usaha murni ni byk tp yg sekarang ni antara yg termudah, termurah dan mcm2 ter lagi la, klik je kat www.earthhour.org pastu klik butang sign up kat situ. daftar lah eh...free jekkk...kata usaha murni... =) dan jgn lupa, padam kan lampu anda pada 28hb Mac ni bermula dari 8:30pm (selama sejam je) nak padam selama2nya pun tak pe... kata sokong...~~~




9 comments:

khairul onggon said...

Yerrr... sokongg... kmk sokongg...

o_o said...

sapot..sapottt!!mek tutup pc 1 jam..

SyFazidawaty said...

aie..mek x mok..takut! heee!

yarn said...

+khairul Onggon+

gus bro! *clap3* :D

+o_o+

janji ahhh..tutup pc 1 jam.. :p

+SyFazidawaty+

aieee...takut ndah! sukuriti guard blog kan ado. siap mbak kayu chota n vespa mirah k ngepuong antu mun antu do ngatik ktk....ekekeke....

sapot2!!!

Kamil L said...

bagus juak eh...kenek tok macam2 dah benda pelik berlaku terhadap bumi. cuaca pun dah sik menentu dah..sukar diramalkan..macam kamek situk, kawasan yg sepatutnya sejuk, tetiba suhu boleh mencapai 45-48 darjah...takut ngenang..huhu

Su iJamm said...

Saya sokong!! Saya sokong!! Slamatkan Yarn!!

yarn said...

+Kamil L+
uiksss...pohai ado kes pio ndah? dah tebalit???? aieee...subhanallah... kejadian alam tuk mcm2 bro...hehe~~~

+Su iJamm+
!@#$%^&*()_+=-/>? erk, selamatkan YARN???

ermm.... ~_~

jiji najiy said...

jomm kte wat candle light dinner bersame2....

lalala~

yarn said...

+jiji najiy+
candle lite dinner? tp lagi bes kalu wat bbq... ;)

lalala~~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin