Followers

Wednesday, March 25, 2009

prizen aku kah itewww??!!!

Pagi ni aku pergi kerja mcm biasa. tak ada gundah gulana, tak ada keceriaan, tak ada perasaan... yg ada cuma biasa2 sajorrkkk... Aku cuba utk mengekalkan diri aku supaya sentiasa menjadi diriku. tak cuba utk mengubah kat mana2 pun ciptaan Tuhan yg diberi kepada aku.



Ah, maaf...ni gbr 13 Mac lepas...pagi tadi tak sempat nak snap gbr. maklumlah, sibuk melantak...biar tak lapa...tak apa, memandangkan aku pakai baju yg sama aku letak la jugak gbr ni...ala, kata sama...tak ubah ciptaan Tuhan...kan sama muka 13hb dgn 25hb... (waaa...i'm wearing the same kurung...!!! --> well i'm not dato's CT or Erra Fazira waima Syanie sekali pun sampai baju kurung tak boleh d ulang pakai...) ingat ye adik2 kakak2 abg2 dato'2 daten2 sekalian, aku hanya manusia biasa yg kurang mampu... (harus itewww...)

Sampai ofis, mcm biasa aku pun menge'punch' kad aku... dari pagi sampai la ke tengah hari... aku tetap jalankan tugas aku mcm hari2 biasa...

pegi site --> buat inspection --> tegur2 tong sampah --> main2 mata ngan perimeter drain --> main cak2 dlm toilet --> back to my ofis : ni sebahagian je, ada lagi yg lain, tp tak perlu nak senaraikan kat sini.
(akceli, like dis la my daily routine... rindok kerja tok. sapa mok apply tek? padah jak. mun ada kosong, kelak aku kontek. nolong kontek jak la...lain2 d luar bidang saya).



tadaaaa!!!!



ada prizen!!! siapa yg bagi erkk...???

today is not my bufday!!!

april fool? mustahil...bukan 1 April lagi

hari ibu? I'M SINGLE occayyy!!!

valentine day?! dah masuk bulan Mac...

aku terus-terusan mem'brainstorm'


bukan...bukann...
tak mungkin ex-BF aku ni yg bagi prizen comel
ni




hahhh, BF aku yg ni kot bagi hadiah tu...





tp...

tak apa...tak apa...
aku pose ah dulu...


clickk...clickk..









bak siniii!!! tu hadiah kawen aku!!!!

clickkk...clickk!!!



Notes:
** Prizen tu hak milik Pn. Lailatul la...aka ex-skulmet & sekarang satu tmpt keja ngn aku... prizen drpd our big boss from Kuching, special for her wedding... (kawen lama dah, baru sekarang dapat prizen...hehehe~~~)

8 comments:

Felicia F. Ramzi said...

ktk bila gik tek? heh heh

SyFazidawaty said...

hahaha!ngegeh kak yarn eh..nyaris2 nak kecik ati coz x jemput time kawen..

yarn said...

+Felicia F. Ramzi+
uishhh...kmk lmbt gik...hihi... *blush* --> nang adaaaa!!!

+SyFazidawaty+
jgn sungkin...jgn susah ati, mun mek nikah, insyaAllah ktk wak hajiejump jd potosuter kmk li...hihi... --> kwanng...kwannng...kwannggg..

SyFazidawaty said...

potosuter?aihhh..no prob!mek doakan ktk cepat2 dapat jodoh k..aminnn... =D

yarn said...

+SyFazidawaty+
yahhh...minak alu k nyeh mbetoi jak gik...hahaha~~~ amin(40x)

Su iJamm said...

Paham mek maksud ktk. Kelak lah mek mbeli kefsi k prezen kawin ktk..

Kamil L said...

hehe..lambat juak dapat hadiah o.o... :)
erm...kitak bila gik? mun seru dah sampei, jgn lupak madah, kelak ngirim hadiah :)

yarn said...

+Su iJamm+
yah, janji eh Su iJamm! Kefsi eh!!! hoho...

+Kamil L+
lambat gik bro...huhuhu...ktk dolok! :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin